2016-09-07 16:18

A mai napon együttműködési szerződést írt alá a British Telecom magyarországi regionális szolgáltató központjának (SSC) ügyvezető igazgatója Szabó Zoltán és az Edutus Főiskola rektora, Dr. Jandala Csilla.

...


2016-05-25 11:45

Stratégiai együttműködés az Edutus Főiskola és az FM között

Ünnepélyes keretek között vette át az Edutus Főiskolán kívül hat szervezet a Földművelésügyi Minisztériummal megkötött stratégiai partnerségi illetve együttműködési megállapodást 2016. május 19-én.

Az Edutus Főiskola által létrehozott Bejárható Magyarország Programmal kötött stratégiai partnerségi megállapodáshoz Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter gratulált Dr. Jandala Csilla rektorasszonynak a Földművelésügyi Minisztérium ünnepélyes átadóján.

 


2016-04-25 08:03

A WRO 2016. Advanced Robotics Challenge 6. helyezett Edutus Lab csapata felkészítő tanárukkal Lőrinczi Ottó Botonddal és Dr. Ábrahám Lászlóval az NI Hungary Kft. ügyvezetőjével
Gratulálunk az eredményhez! Kihívásokkal teli felkészülési időszak után izgalmas, fordulatos, jó hangulatú és látványos versenyt élvezhetett mindenki, aki kilátogatott a Debreceni Egyetem Sporttudományi Oktatóközpontjába április 22-23-án.


2016-04-18 14:49

2016. április 10-15 között zajlott főiskolánk 21. nemzetközi hete, aminek a Falk Miksa utcai reprezentatív épületünk adott otthont. 75 külföldi (belga, francia, holland, szlovák, szlovén, török) és 51 magyar hallgató vett részt a nemzetközi héten, akik összesen hét kurzus közül választhattak olyan témakörökből, mint a szállodafejlesztés, interkulturális marketing, trendek és kihívások a marketing területén, webdesign, új kihívások a turizmusban, pénzügy vagy a vállalkozói kreativitás. ...


2016-02-04 17:11

„Rendíthetetlen energiákkal dolgozik intézményének hazai és nemzetközi elismeréséért, miközben a szakmai lobbitevékenységre, kutatásokban, konferenciákon való részvételre is szakít időt.”- írja a Turizmus Kft. az „Az év 50 legbefolyásosabb személye a magyar turizmusban” kiadványában.

De kiről is van szó?
Nem másról, mint főiskolánk rektoráról, Dr. Jandala Csilláról, ugyanis Ő is bekerült a Top 50-be!

...


2015-12-13 19:03

A fesztiválon tovább folytatódott a Nemzeti Parki Termék védjeggyel kapcsolatos kutatás, mely a Duna-Ipoly Nemzeti Park pilot projektje, amely a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával készül.
A kutatásban rendszeresen és aktívan részt vállaló hallgatóink ismét kérdező biztosként segítették a programot, majd az adatok feldolgozását és kódolását is elvégzik: A résztvevők névsora: ...


2016-02-15 08:44

Négy felsőoktatási intézmény működik együtt a Bejárható Magyarország Program megvalósításáért

Együttműködési szándéknyilatkozatot írtak alá az EDUTUS Főiskola, az Eszterházy Károly Főiskola, a Nyugat – magyarországi Egyetem, és a Testnevelési Egyetem vezetői a Bejárható Magyarország Program megvalósítása, különös tekintettel az oktatásba való szélesebb körű integráció elősegítésére.

...


2016-12-23 13:32

Nem kell már külföldre menniük azoknak, akik nemzetközi környezetben szeretnének jól fizető munkakörökben dolgozni. Minderre kiváló lehetőséget jelent a hazai SSC szektor.  A TATA Consultancy Services kiemelt támogatója az Edutus Főiskola SSC Specialista szakirányú továbbképzésének, amelynek keretében a résztvevők felkészítést kapnak a nemzetközi szolgáltató központokban történő munkavállalásra, karrierépítésre.


2016-05-02 09:00

A „European Tax and Accounting in Practice – 2016” nemzetközi adó és számvitel a gyakorlatban verseny idén március 13-19. között került megrendezésre Rigában, melyen főiskolánk hallgatói is részt vettek. Büszkén mondható, hogy csapatunk jó eredményt ért el. Az élménybeszámolóból látszik, hogy hallgatóink értékes tapasztalatokat szereztek, valamint a verseny lehetőséget teremtett új kapcsolatok kialakítására is.

Gratulálunk!

ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ