2015-12-13 19:04

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályával kötött együttműködési megállapodás keretében 11 fő fejezte be tanulmányait az Edutus Főiskolán, Tatabányán a Gyártósori gépbeállító OKJ képzésen, és tett sikeres záróvizsgát 2015. december 3-án.

...

A Fővárosi Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályával kötött együttműködési megállapodás keretében 44 fő fejezte be tanulmányait az Edutus Főiskolán, Budapesten a Társadalombiztosítási ügyintéző OKJ képzésen.

...


2017-02-08 16:52

2017. február 8-án Esztergomban megalakult a Tatabánya-Esztergom Kiemelt Járműipari Térség és Fejlődési Zóna Nonprofit Kft. 


2016-09-27 10:14

Példaértékű együttműködés: szeptemberben elindul egy régóta várt, hiánypótló üzleti képzés az SSC szektor számára

Az SSC szektor és a jelentkezők részéről is megkülönböztetett figyelem kíséri az Edutus Főiskolán szeptember 30-án Budapesten induló egyéves SSC specialista szakirányú továbbképzést. A Főiskola a programot az SSC Heroes szakmai támogatásával és piacvezető nemzetközi szolgáltató központok bevonásával valósítja meg. A képzésbe bekapcsolódó vállalatok a BT, GE, Mylan, TATA és a Viacom szakemberei a szolgáltató központok folyamataival, a nemzetközi vállalatok működésével, a legelterjedtebb vállalatirányítási rendszerekkel, és elengedhetetlen interkulturális konfliktuskezelő gyakorlatokkal ismertetik meg a hallgatókat. 

...

SAJTÓKÖZLEMÉNY


2016-03-11 12:23
Bátori Bence, Főiskolánk sportolója a mai napon a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség közgyűlésén kapta meg a "magyar egyetemi-főiskolai sport szervezéséért" című hallgatói díjat. Gratulálunk!

2017-03-08 14:46

Az Utazás Kiállításon rendezték meg a már hagyományos, Hungexpo és a KKVHÁZ közös Turisztikai Csúcstalálkozóját, a szakma vezető képviselőivel. Az ágazat érdekképviseletei, a turisztikai vállalkozások, szolgáltató és beszállító szervezetek vezetői „kerekasztalnál” vitatták meg a turizmus aktuális ügyeit.